BQ8WF(#43882) Επιτραπέζιο BBQ (Barbeque), για κάρβουνα, 54x23x20cm, YIAKITORI, KONRO, made in Japan - Το αυθεντικό επιτραπέζιο ιαπωνικό BBQ της NISHIKIDORI/KONRO. - Για ψήσιμο μπροστά στον πελάτη. Το Konro Grill είναι ένας ειδικός τύπος ιαπωνικού μπάρμπεκιου που είναι μακρόστενο κατάλληλο ακόμα και για μακριά σουβλάκια Οι ψησταριές Konro συνιστούν την χρήση με ιαπωνικά κάρβουνα Binchotan. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ νερό για να ξεπλύνετε το Konro Stone! Μπορείτε φυσικά να καθαρίσετε το δίχτυ της ψησταριάς με νερό, αλλά η ίδια η πέτρα πρέπει να καθαρίζεται μόνο με στεγνή βούρτσα. Δεδομένου ότι η χρήση κάρβουνου Binchotan υψηλής ποιότητας δεν αφήνει σχεδόν καθόλου υπολείμματα στάχτης, ο καθαρισμός είναι γρήγορος και εύκολος. Προσοχή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σχάρα με κάρβουνο Binchotan τόσο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, όταν το χρησιμοποιείτε σε εσωτερικούς χώρους, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής αερισμός λόγω του σχηματισμού μονοξειδίου κατά την καύση του άνθρακα. | ||
PLA1582(#36532) Chopstick (1 τεμ), INOX, 22.6cm, για κινέζικο/sushi, Abert Η τιμή αφορά 1 τεμάχιο. 1 σετ chopsticks χρειάζεται 2 τεμάχια. | ||
LT.SUSH02(#39441) Καλούπι Sushi ξύλινο bamboo ματ, 26x7.5x5.5cm, με καπάκι, σειρά AUTRE, Louis Tellier Κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. | ||
LT.SUSH03(#39442) Επιφάνεια Sushi ξύλινη, από φυσικό bamboo & βαμβάκι, 24x24cm, σειρά AUTRE, Louis Tellier Κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. | ||
33735(#41990) Μύλος Μπαχαρικών (σειρά VASE), ξύλινος οξιάς, κόκκινος, ύψος 160mm, Bisetti Italy Σχεδιασμένα από τον Adam + Harborth. | ||
33736(#41991) Μύλος Μπαχαρικών (σειρά VASE), ξύλινος οξιάς, μαύρος, ύψος 190mm, Bisetti Italy Σχεδιασμένα από τον Adam + Harborth. | ||
TG3030NS(#41981) Δίσκος Sushi, 30x30x4cm, μαύρος, πολυαιθυλένιου, Bisetti Πολύ υψηλής αντοχής. Υγιεινός. Μπαίνει σε πλυντήριο πιάτων. | ||
TG3918CMP(#41982) Δίσκος Sushi, 39x18x5.7cm, μαύρος, πολυαιθυλένιου, Bisetti Πολύ υψηλής αντοχής. Υγιεινός. Μπαίνει σε πλυντήριο πιάτων. | ||
TG5012CMP(#41983) Δίσκος Sushi, 50x12x5.7cm, μαύρος, πολυαιθυλένιου, Bisetti Πολύ υψηλής αντοχής. Υγιεινός. Μπαίνει σε πλυντήριο πιάτων. | ||
26704(#41987) Δίσκος Sushi, 30x30x4cm, οξιάς, με θέση chopsticks & 2 μπωλάκια dip, Bisetti Τα μπωλάκια περιλαμβάνονται στην τιμή. | ||
BLA91222(#29867) Δίσκος πλαστικός 12x22cm, Μίας Χρήσης, RPET, Μαύρος, Sabert Ταιριάζει με το καπάκι DOM51222. Θερμοκρασία αντοχής από -40 έως +54 βαθμούς Κελσίου Εξαιρετικής ποιότητας, Sabert | ||
BLA91622(#29868) Δίσκος πλαστικός 16x22cm, Μίας Χρήσης, RPET, Μαύρος, Sabert Ταιριάζει με το καπάκι DOM51622. Θερμοκρασία αντοχής από -40 έως +54 βαθμούς Κελσίου Εξαιρετικής ποιότητας, Sabert | ||
DOM51222(#29870) Καπάκι διάφανο πλαστικό 12x22x3cm, Μίας Χρήσης, RPET, Μαύρος, Sabert Ταιριάζει με τον δίσκο BLA91222. Θερμοκρασία αντοχής από -40 έως +54 βαθμούς Κελσίου Εξαιρετικής ποιότητας, Sabert | ||
DOM51622(#29869) Καπάκι διάφανο πλαστικό 16x22x3cm, Μίας Χρήσης, RPET, Μαύρος, Sabert Ταιριάζει με τον δίσκο BLA91622. Θερμοκρασία αντοχής από -40 έως +54 βαθμούς Κελσίου Εξαιρετικής ποιότητας, Sabert | ||
MST-BL5865(#37305) Κανάτα Sauce Μελαμίνης με καπάκι, σειρά Asia, φ6.8x8.5cm, 150ml, μαύρη, Stylepoint | ||
50484-16(#37592) Τσιμπίδα/Λαβίδα για κόκαλα ψαριών, INOX, TRIANGLE Είναι ένα εργαλείο ακριβείας για την αφαίρεση των οστών του ψαριού και απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν το παραπάνω σε σχέση με τις κλασσικές τσιμπίδες. Αφαιρεί με ευκολία κι ακρίβεια από το μικρότερο κόκαλο έως το πολύ δύσκολο στην αφαίρεση, κόκαλο του σολομού. Κατασκευασμένη από γερμανικό ανοξείδωτο ατσάλι και με την εγγύηση ποιότητας της Triangle® Solingen, αποτελεί την καλύτερη λύση για την επίπονη αυτή εργασία. ?Inox, made in Solingen, Germany. | ||
50485-13(#37593) Τσιμπίδα για κόκαλα ψαριών με λοξή λαβή, INOX, TRIANGLE Αν έχετε συχνή σχέση με το μαγείρεμα του ψαριού, τότε η χρήση της τσιμπίδας είναι υποχρεωτική. Σας βοηθά να γλιτώσετε κόπο και χρόνο αφαιρώντας με περισσή ευκολία από κόκαλα μικρών ψαριών που σχεδόν δεν φαίνονται, έως και τα χοντρά του σολομού. Κατασκευασμένη στο Solingen της Γερμανίας, η τσιμπίδα ψαριών είναι εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι 100% αντιμικροβιακή και χάρη στις πλατιές, παράλληλες και λείες άκρες της είναι εξαιρετικά πρακτική. | ||
72481-12(#37620) Απολεπιστής ψαριών, με 4 σκάλες, INOX, TRIANGLE Πολύ στιβαρός, ακόμη μία ευρεσιτεχνία της Triangle®. Με 4 σκάλες αναλόγως με το μέγεθος του ψαριού. Με μεγάλη εσωτερική κοιλότητα μέσα στην οποία εγκλωβίζονται όλα τα λέπια κατά τον καθαρισμό του ψαριού. Κρατά την κουζίνα καθαρή, είναι ταχύτατος, πολύ αποτελεσματικός και δεν πρόκειται να χαλάσει ποτέ. Υπερπολύτιμο εργαλείο γι‘ αυτούς που αγαπούν το ψάρι. Made in Solingen, Germany. | ||
BUNMEI-120100(#34538) Γιαπωνέζικο χειροποίητο μαχαίρι, Deba 22.5cm, BUNMEI με ξύλινη λαβή από Ιαπωνική Μανόλια ( Kobushi magnolia ) Σκληρότητα 56-57 HRC. High Carbon Molybdenum/Vanadium Stainless Steel Blade. | ||
BUNMEI-120102(#34539) Γιαπωνέζικο χειροποίητο μαχαίρι, Deba 16.5cm, BUNMEI με ξύλινη λαβή από Ιαπωνική Μανόλια ( Kobushi magnolia ) Σκληρότητα 56-57 HRC. High Carbon Molybdenum/Vanadium Stainless Steel Blade. | ||
BUNMEI-120104(#34540) Γιαπωνέζικο χειροποίητο μαχαίρι, Deba 10.5cm, BUNMEI με ξύλινη λαβή από Ιαπωνική Μανόλια ( Kobushi magnolia ) Σκληρότητα 56-57 HRC. High Carbon Molybdenum/Vanadium Stainless Steel Blade. | ||
BUNMEI-120105(#34541) Γιαπωνέζικο χειροποίητο μαχαίρι, Oroshi 24cm, BUNMEI με ξύλινη λαβή από Ιαπωνική Μανόλια ( Kobushi magnolia ) Σκληρότητα 56-57 HRC. High Carbon Molybdenum/Vanadium Stainless Steel Blade. | ||
BUNMEI-120106(#34542) Γιαπωνέζικο χειροποίητο μαχαίρι, Usuba 22.5cm, BUNMEI με ξύλινη λαβή από Ιαπωνική Μανόλια ( Kobushi magnolia ) Σκληρότητα 56-57 HRC. High Carbon Molybdenum/Vanadium Stainless Steel Blade. | ||
BUNMEI-120107(#34543) Γιαπωνέζικο χειροποίητο μαχαίρι, Usuba 18cm, BUNMEI με ξύλινη λαβή από Ιαπωνική Μανόλια ( Kobushi magnolia ) Σκληρότητα 56-57 HRC. High Carbon Molybdenum/Vanadium Stainless Steel Blade. | ||
BUNMEI-120108(#34544) Γιαπωνέζικο χειροποίητο μαχαίρι, Usuba 18cm, BUNMEI με ξύλινη λαβή από Ιαπωνική Μανόλια ( Kobushi magnolia ) Σκληρότητα 56-57 HRC. High Carbon Molybdenum/Vanadium Stainless Steel Blade. | ||
BUNMEI-120109(#34545) Γιαπωνέζικο χειροποίητο μαχαίρι, Tako Sashimi 33cm, BUNMEI με ξύλινη λαβή από Ιαπωνική Μανόλια ( Kobushi magnolia ) Σκληρότητα 56-57 HRC. High Carbon Molybdenum/Vanadium Stainless Steel Blade. | ||
BUNMEI-120111(#34546) Γιαπωνέζικο χειροποίητο μαχαίρι, Tako Sashimi 27cm, BUNMEI με ξύλινη λαβή από Ιαπωνική Μανόλια ( Kobushi magnolia ) Σκληρότητα 56-57 HRC. High Carbon Molybdenum/Vanadium Stainless Steel Blade. | ||
BUNMEI-120113(#34547) Γιαπωνέζικο χειροποίητο μαχαίρι, Yanagi Sashimi 33cm, BUNMEI με ξύλινη λαβή από Ιαπωνική Μανόλια ( Kobushi magnolia ) Σκληρότητα 56-57 HRC. High Carbon Molybdenum/Vanadium Stainless Steel Blade. | ||
BUNMEI-120114(#34548) Γιαπωνέζικο χειροποίητο μαχαίρι, Yanagi Sashimi 30cm, BUNMEI με ξύλινη λαβή από Ιαπωνική Μανόλια ( Kobushi magnolia ) Σκληρότητα 56-57 HRC. High Carbon Molybdenum/Vanadium Stainless Steel Blade. | ||
BUNMEI-120115(#34549) Γιαπωνέζικο χειροποίητο μαχαίρι, Yanagi Sashimi 27cm, BUNMEI με ξύλινη λαβή από Ιαπωνική Μανόλια ( Kobushi magnolia ) Σκληρότητα 56-57 HRC. High Carbon Molybdenum/Vanadium Stainless Steel Blade. | ||
BUNMEI-120116(#34550) Γιαπωνέζικο χειροποίητο μαχαίρι, Yanagi Sashimi 21cm, BUNMEI με ξύλινη λαβή από Ιαπωνική Μανόλια ( Kobushi magnolia ) Σκληρότητα 56-57 HRC. High Carbon Molybdenum/Vanadium Stainless Steel Blade. | ||
CP.03.ST018/BLUE(#30366) Μαχαίρι Santoku 18cm, Σειρά Ergonomic, VALGOBBIA Ιταλίας Λάμα αρίστης ποιότητος μήκους 18cm Απο κράμα carbon,χρώμιο, μολυβδένιο και βανάδιο Εργονομική και αντιολισθητική λαβή Σειρά Ergonomic Ασφαλή για πλύσιμο σε πλυντήριο Αψογη αισθητική Πιστοποίηση NSF Κορυφαίου οίκου VALGOBBIA Ιταλίας από το 1952 | ||
CP.03.ST18/BLUE(#30365) Μαχαίρι Santoku 18cm, Σειρά Ergonomic, VALGOBBIA Ιταλίας Λάμα αρίστης ποιότητος μήκους 18cm Απο κράμα carbon,χρώμιο, μολυβδένιο και βανάδιο Εργονομική και αντιολισθητική λαβή Σειρά Ergonomic Ασφαλή για πλύσιμο σε πλυντήριο Αψογη αισθητική Πιστοποίηση NSF Κορυφαίου οίκου VALGOBBIA Ιταλίας από το 1952 |